خانه » 100% ارگانیک

نمایش 1–8 از 20 نتیجه

آلو بیرجندی(۴۹۰گرم)

۱,۲۴۸ تومانبازپرداخت نقدی
۴۱,۶۰۰ تومان
آلو خاصيت ملين داشته و به همين خاطر مي تواند در درمان يبوست بسيار كمك كننده باشد همچنين جزو منابع گياهي نسبتا خوب آهن بوده و در درمان كم خوني نیـز موثـر مـي باشد.

انجیر خشک(۱۹۵ گرمی)

تماس بگیرید
انجیر یکی از میوه هایی است که فصل برداشت و استفاده ی آن بسیار محدود است و به همین دلیل این میوه را خشک می کنند تا ماندگاری بیشتری داشته و در بقیه ی فصول سال نیز قابل استفاده باشد.

انجیر خشک(۴۸۰ گرمی)

تماس بگیرید
انجیر یکی از میوه هایی است که فصل برداشت و استفاده ی آن بسیار محدود است و به همین دلیل این میوه را خشک می کنند تا ماندگاری بیشتری داشته و در بقیه ی فصول سال نیز قابل استفاده باشد.

زردچوبه (۱۲۰ گرمی)

۷۲۰ تومانبازپرداخت نقدی
۲۴,۰۰۰ تومان
ادویه پر استفاده زردچوبه در بسته بندی با کیفیت با قابلیت استفاده دایم، زردچوبه یکی از ادویه های پرکاربرد در غذاهای ایرانی است.  

مویز(۹۸۰ گرم)

۲,۹۷۰ تومانبازپرداخت نقدی
۹۹,۰۰۰ تومان
وجود آنتی اکسیدان در مویز باعث می شود آن را برای کشتن رادیکال های آزاد که منجر به آسیب های پوستی و در نهایت پیری می شود، مناسب سازد.

انجیر خشک(۲۸۵ گرمی)

تماس بگیرید
انجیر یکی از میوه هایی است که فصل برداشت و استفاده ی آن بسیار محدود است و به همین دلیل این میوه را خشک می کنند تا ماندگاری بیشتری داشته و در بقیه ی فصول سال نیز قابل استفاده باشد.

زعفران قائنات(۱مثقال)

۵,۲۲۰ تومانبازپرداخت نقدی
۱۷۴,۰۰۰ تومان
زعفران به عنوان چاشنی رنگی و معطر در صنایع غذایی کاربرد فراوان دارد. زعفران در تهیه انواع غذاها و شیرینی جات و نوشیدنی ها شکلات و غیره استفاده می گردد. علاوه بر استفاده عموم در منازل و رستورانها در کارخانجات مختلف صنایع غذایی به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد. فرهنگ استفاده از زعفران در خانه های ایرانی از قدیم رایج بوده است و در منازل اکثر ایرانیان بسیاری ار انواع غذاها و شیرینی ها و نوشیدنی ها به همراه زعفران تهیه می گردد. هندیها و عربها هم از بزرگترین مصرف کنندگان زعفران می باشند. عربها از زعفران در غذاهای مختلف استفاده می کنند و قهوه عربی در بعضی از کشوره حتما باید دارای زعفران و هل  باشد. هندی ها هم غذایی به نام بریونی دارند که در آن از زعفران استفاده می گردد. در شمال ایتالیا و جنوب سوییس زعفران برای تهیه برنج زعفرانی محبوب آنها یعنی ریزوتو(Risotto) مصرف زیادی دارد. در اسپانیا هم غذایی به نام (Paella)  تهیه می شود که زعفران در آن نقش مهمی دارد.

عسل سبلان درجه یک

۷,۰۵۰ تومانبازپرداخت نقدی
۲۳۵,۰۰۰ تومان
عسل طبیعی کوهستانی سبلان بدون موم از مناطق کوهستانی سرعین اردبیل، یک بار استفاده ازاین عسل کافیست تا آن را به خاطر بسپارید.