آموزشی, اخبار سایت

ضرورت ایجاد بارگاه‌های بهداشتی زرشک

ایجاد بارگاه های بهداشتی و استاندارد زرشک، یکی از نیازهای زرشک‌کاران است؛ زیرا خشک کردن اصولی زرشک می‌تواند در صادرات این محصول تاثیر بسزایی داشته باشد.

هر چقدر به سمت فرآوری و بسته‌بندی این محصول برویم، درآمد آن چندین برابر می شود؛ زیرا خام‌فروشی محصول، سود چندانی ندارد.

تازه‌خوری زرشک به عنوان میوه، می‌تواند با معرفی خواص غذایی و دارویی آن به مردم، از بار محصول در انبارها کم کند.

لزوم تفاوت قیمت بین زرشک ارگانیک و ناسالم

باید بین قیمت زرشک سالم و ناسالم تفاوت باشد تا تولیدکنندگان این محصول، به سمت تولید سالم و ارگانیک تشویق شوند.

برای تولید محصول سالم زرشک با همکاری و راهنمایی مهندسان و پژوهشگران کشاورزی، محصول به‌صورت ارگانیک و بدون استفاده از کودهای سمی تولید می‌شود و بعد از تولید، محصول در آزمایشگاه مورد سنجش قرار می‌گیرد.

پرداخت تسهیلات به‌موقع به کشاورز موجب می‌شود که زرشک‌کار مجبور نشود محصول خود را روی درخت به دلالان بفروشد؛ بلکه با برداشت و انبار کردن بهداشتی آن می‌تواند در موقع مناسب با قیمت بهتر از سود آن بهره ببرد.

در خرید زرشک، باید بین عرضه و تقاضا تناسبی وجود داشته باشد که نیاز است در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

زرشک یکی از حوزه‌های مغفول مانده در خراسان جنوبی است. سه اولویت اقتصادی طرح‌ریزی شده برای زرشک در حال حاضر توجه به فرآوری، سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع غذایی با محوریت زرشک و ایجاد زمینه‌های صادراتی این محصول است.

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[کل: 1 میانگین: 5]
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید