برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[کل: 1 میانگین: 5]
زرشک پفکی از آنجا که از درجه مرغوبیت و قیمت بالاتری نسبت به زرشک معمولی برخوردار است، اغلب آن را برای صادرات مناسب میدانند.
در واقع میتوانید زرشک پفکی را همانند زرشک معمولی در غذاهای خود استفاده کنید و از این نظر تفاوت فاحشی میان آن دو نیست.
به یاد داشته باشید که برای حفظ ظاهر زیبای زرشک پفکی، بهتر است در هنگام پخت، زمان کمتری نسبت به زرشک معمولی به آن اختصاص دهید.
همچنین از این زرشک نیز میتوانید به عنوان زرشک آبگیری استفاده کنید.
خواص زرشک پفکی چیست؟
زرشک از آنجا که منبع غنی از ویتامین ث را فراهم میکند، برای درمان و کنترل بسیاری از بیماریها مانند قند خون، سرماخوردگی، فشارخون و غیره توصیه میشود.
علاوه بر خواصی که خود دانه زرشک دارد، در طب سنتی از برگ و ساقه درخت آن نیز برای درمان بیمارهای بسیاری استفاده میشود.
از جمله خواص مهم زرشک در کنترل و پیشگیری از بیماریها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کنترل دیابت
- افزایش سلامت قلب
- کاهش کلسترول بد خون
- آنتی باکتریال و ضد قارچ
- پیشگیری از التهاب
- درمان گلو درد
- بهبود سندرم متابولیک
- مقوی معده و گوارش
- درمان اسهال
- خواص آنتیاکسیدانی
- پاککننده پوست
- سفت شدن پوست
- ضد آکنه
- پیشگیری از عفونت مجاری ادراری
- پاککننده کبد و کیسه صفرا
- تقویت بینایی
- کاهش فشارخون
- کاهش عوارض شیمی درمانی
- درمان کمخونی
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری