دمنوش, مجله سلامتی

دمنوش زرشک و خواص آن

زرشک های قرمز و ترش مزه، خواص دارویی فراوانی دارند که از آنها میتوان در تهیه  دمنوش زرشک استفاده کرد. 

برای تهیه  دمنوش زرشک به مقداری زرشک تازه و کمی عسل یا نبات نیاز دارید. 

 

ابتدا باید به ازای هر یک نفر، 

۲ قاشق غذاخوری زرشک تازه را به همراه ۲ لیوان آب جوش در قوری بریزید. سپس مدتی صبر کنید تا این نوشیدنی به خوبی دَم بکشد و رنگ پس دهد. 

این دمنوش ترش مزه را میتوانید به همراه عسل یا نبات میل کنید. 

اگر ذائقه شما چای ترش را می پسندد، میتوانید هنگام دم کردن چای، مقداری زرشک تازه و شسته شده را به قوری اضافه کنید تا یک چای زرشک داشته باشید. 

ملس بودن طعم این دمنوش را با کم و زیاد کردن میزان عسل یا نبات می توانید تنظیم کنید وهمچنین میزان غلظت آن را نیز با زیاد و کم نمودن آب جوش تعیین کنید.

خواص دمنوش زرشک

زرشک، طبعی سرد و خشک دارد؛ دَمکرده زرشک برای درمان ورم  و زخم معده  و روده مناسب است.

 

این دمنوش اسهالهای خونی را نیز درمان میکند.

 

دمنوش زرشک  ادرار آور و خلط آور است  و دهان را نیز خوشبو میکند.

 

این دمنوش، تصفیهکننده و ضدعفونیکننده خون و منقبضکننده عروق است.

 

زرشک، تقویتکننده قلب و کبد است و سنگ کیسه صفرا را نیز درمان میکند.

 

دَمکرده زرشک، بیاشتهایی را برطرف میکند و فشارخون را کاهش میدهد.

 

این دمنوش برای درمان زردی و یرقان نیز مفید است.

 

مبتلایان به ورم طحال باید برای درمان، دَمکرده زرشک را میل کنند.

 

این دمنوش به بهبود بواسیر نیز کمک شایانی میکند.

 

دَمکرده زرشک، نقرس و رماتیسم را از بین میبرد.

موارد منع مصرف دمنوش زرشک

زنان باردارباید  از مصرف دمنوش زرشک  خودداری کنند.

مصرف  طولانی و زیاد  زرشک  و فرآوردههای آن، سبب ناراحتی  معده  و روده میشود.

استفاده بیش از حد این دمنوش، مانع جذب  ویتامین B در بدن میشود.

نوشیدن دمنوش زرشک  برای مبتلایان به  سرفههای خشک، مضر است.

 

در فصل پاییز که فصل رسیدن دانه های سرخ رنگ زرشک است، می توانید این میوه ی پاییزی را تهیه  و دمنوش زرشک را با زرشک تازه درست کنید؛ چون زرشک تازه، طعم و رنگ مطلوب تری دارد.

 

برای خرید زرشک پفکی با کیفیت و قیمت مناسب از فروشگاه ارمغان تابان کویر، کلیک کنید.

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[کل: 2 میانگین: 4]
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید